Pingis...aikuiset ja nuoret

Pöytätennis... tie onneen ja menestykseen!

Pöytätennis, pingis, ping pong, pinkiponki, pöykky... rakkaalla lapsella on monta nimeä. Maailman harrastetuin yksilölaji mikä kilpatasolla vaatii räjähtävää voimaa, nopeutta, tekniikkaa ja peliälyä.

Boomin harjoituksissa käy pelaajia aloittelevista harrastepelaajista kilpapelaajiin. Tarjolla kaksin- ja nelinpeliä seuran sloganin hengessä eli: "Rennosti vaikka väkisin." Pelaaminen harraste- ja kuntoilumielellä on täysin hyväksyttävää. Tosissaankin saa pelata, mutta totisesti ei.

Uusia pelaajia otetaan mukaan. Opastusta ja valmennusta on halukkaille tarjolla. Myös kilpailuja ja sarjapelejä kaikentasoisille pelaajille. Aloittajille on tarjolla lainamaila sekä pelipallot seuralta. Porukkaan voi käydä tutustumassa sitoumuksetta.

Treenivuorot:

Ma 16:00-19:00  Kurkelan koulu

Ti 17:30-19:00 Svenskabacka skola (Kannisto)

To 16:00-18:30 Kurkelan koulu

Harjoitukset alkavat 30.8. (viikolla 35 )

Hinnat:

Mahdollisuus käydä 3 kertaa / viikko

Syys- ja kevätkausi molemmat n. 15 viikkoa

Syksy 120€, syksy+kevät 200€

(1 tai 2 kertaa / viikko sovittavissa)

Ryhmän pelaajat voivat osallistua myös Boomin kuntosulkikseen maksutta!

Tiedustelut: Juki, 040 771 6050 tai ttcboom@kolumbus.fi

Ilmoittautuminen ryhmään