Pingis...aikuiset, nuoret ja junnut

Pöytätennis... tie onneen ja menestykseen!

 

Pöytätennis, pingis, ping pong, pinkiponki, pöykky... rakkaalla lapsella on monta nimeä. Maailman harrastetuin yksilölaji mikä kilpatasolla vaatii räjähtävää voimaa, nopeutta, tekniikkaa ja peliälyä.

Boomin harjoituksissa käy pelaajia aloittelevista harrastepelaajista kilpapelaajiin. Tarjolla kaksin- ja nelinpeliä seuran sloganin hengessä eli: "Rennosti vaikka väkisin." Pelaaminen harraste- ja kuntoilumielellä on täysin hyväksyttävää. Tosissaankin saa pelata, mutta totisesti ei.

Uusia pelaajia otetaan mukaan. Opastusta ja valmennusta on halukkaille tarjolla. Myös kilpailuja ja sarjapelejä kaikentasoisille pelaajille. Aloittajille on tarjolla lainamaila sekä pelipallot seuralta. Porukkaan voi käydä tutustumassa sitoumuksetta.

Treenivuorot:

Ma 16:00-19:00  Kurkelan koulu

To 16:00-18:30 Kurkelan koulu

Hinnat: 

Perushinta 100€/kausi (elokuu-toukokuu)

Liittymisajankohdasta riippuen sopimuksen mukaan. Perhehinnat, sisaralennukset yms. mahdollisia. Mahdollisuus myös pelata näillä vuoroilla sulkapalloa pickleballia, sulkapalloa. Ryhmän pelaajat voivat osallistua myös Boomin kuntosulkikseen maksutta keskiviikkoisin Killan koululla!

Pelit toukokuulle 2023 saakka

Tiedustelut: Juki, 040 771 6050 tai ttcboom@kolumbus.fi

Ilmoittautuminen ryhmään