Racketlon Wappukisa 2019

RACKETLON WAPPUKISAT 1.5.

Tuusulan Tenniskeskus

Racketlon on neljästä mailapelistä; (pöytätennis, sulkapallo, squash, tennis) koostuva vauhdikas ja monipuolinen urheilulaji. Osalajit pelataan samaa vastustajaa vastaan ja enemmän pisteitä yhteensä kerännyt voittaa.

Kilpailuluokat:

Miehet A,B,C,D,

Naiset A/B ja C/D

seniorit +55

Juniorit 16 kilpasarja

Juniorit harrastesarja (helpotetut säännöt)

A = Eliitti B = Kilpa C = Harraste D = Tulokassarja

Ilmoittautuminen: Sunnuntaihin 28.4. mennessä nettilomakkeella osoitteessa:

goo.gl/ePkepH

Alustava aikataulu: Pelit 10.00-18.00 välillä.

Aikataulut ja kaaviot julkaistaan TTC Boom kotisivulla

Säännöt: Kilpailussa noudatetaan Suomen Racketlonliiton sääntöjä. ( www.racketlon.fi )

Osallistumismaksut: Aikuiset 40 €. Juniorit 20€

Racketlonliiton lisenssi:  Lisenssi vaaditaan virallisissa luokissa: A,B,C, Naiset A,B, seniorit +55 ja juniorit 16.. Vuosilisenssin hinta on aikuisilta 14€ ja junioreilta 7 €. Lisenssi tulee lunastaa Suomisport.fi sivuston kautta ennen kilpailujen alkua. Kilpailussa voi edustaa mitä tahansa seuraa tai yhteisöä. Seuran edustaminen ei kuitenkaan ole pakollista.

Juniorit harrastesarjan pelijärjestelmä määräytyy osallistujamäärän sekä pelajien iän sekä tason perusteella. Mailat saa lainaksi ja ennen kisaa on opastusta peliin ja sääntöihin.

Lainamailoja saa järjestäjiltä tarvittaessa.

Sääntökatsaus ja racketlonopastusta halukkaille ennen kilpailua.

Järjestelytoimikunta voi yhdistää sarjoja ja pidättää oikeuden päättää pelaajan sarjasta. Järjestäjät eivät vakuuta pelaajia. Sarjojen pelijärjestelmä määräytyy osallistujamäärän perusteella.Sarjat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkoja on rajoitetusti. Pelijärjestelmä pyritään laatimaan siten, että kaikille osallistujile tulee 3-4 kokonaista ottelua.

Pelipaikka Tuusulan tenniskeskus, Kilpailukuja 4, 04300 Tuusula

Järjestäjä: TTC Boom, tiedustelut: Jukka Julin, 040- 771 6050, ttcboom@kolumbus.fi