Vappukisa 1.5.2019

Boden ja Mäkelä racketlonvoittoihin

Boomin kansainvälisen Vappukisan parhaudet ratkottiin viidessä luokassa. Osallistujia Boomin kisoihin saapuu kauempaakin ja vieläpä pyhäpäivinä. Vappumarssin vaihtoehtona urheilu ei olekaan hassumpi. Tuusulan tenniskeskus ja kisojen letkeä tunnelma sai taas osallistujilta ylitsevuotavia kehuja.

Miehet yleinen (A luokka)

Sami Lithenius on kulkenut voitosta voittoon Tuusulan kisoissa. Kaukaa piti hakea tarpeeksi kova pelimies haastamaan Sami. Piers Boden Englannista siihen tarvitiin ja hän onnistui lyömään Samin finaalissa. Finaalissa nähtiin tasokasta peliä missä ehkä ratkaisevaksi lajiksi nousi sulkapallo. Siinä Sami ei pysynyt nuorukaisen vauhdissa vaan taipui 21-11. Ottelu päätyttyä tenniksen lukemissa 7-3 Samille spekuloitavaksi jäi, olisiko Sami ollut kuinka paljon parempi tenniksessä, sekä millaisella erolla realistisia mahdollisuuksia olisi ollut otteluvoittoon. Hieno peli molemmilta ja Samin voittoputki muuttui nyt muotoon: "ei ole hävinnyt suomalaiselle pelaajalle Tuusulan kisoissa."

Kolmossijasta nähtiin makoisa trilleri Tampereen Markus Elomäen voitettua Porin Pyrinnön Eero Limnellin gummiarm -pisteellä. Pelaajat olivat neljän lajin jälkeen tasapisteissä ja ratkaisu haettiin yhdellä tenniksessä pelatulla pisteellä. Viides sija luokassa Pauli Bycklingille ja kuudes Joel Pennaselle.

Naiset

TTC Boomin Heli Mäkelä kulkee voitosta voittoon Tuusulan kisoissa. Helille muutama lajitappio matkanvarrella sulkapallossa mutta vakuuttavalla esityksellä voittoon. Kakkoseksi Pauliina Niskanen Hämeenlinnasta ja kolmanneksi Johanna Rasimus Lahdesta. Boomin Elina Byckling neljänneksi.

B -luokka

Liikunnan Riemun Toni Ruokanen vei luokan voiton Jyväskylään. Mikkelin Slicea edustava Mikko Laiho taipui ratkaisuottelussa kahdella pisteellä. Pingiksen 21-7 voitto oli Tonille voiton avain. Kolmanneksi Alberto Politi ja neljänneksi Markku Merta.

C -luokka

Voittoon Timo Raiski Lahdesta. Toiseksi superlupaava junnu Leo Karppanen Espoosta. Leo oli ensimmäisissä kisoissaan ja nostettiin samantien aikuisten sarjaan pelaamaan. Tappio Timolle 3 pisteellä. Kolmantena Boomin Sami Malmi.

Juniorit Harrastesarja

Harmillisten sairastumisten takia luokka supistui vain kahteen pelaajaan. Ainoassa ottelussa Boomin Alvar Claramunt voitti seurakaverinsa Atte Salmelan.

Täydelliset tulokset Tournament Softwaresta: