Tuusulan Mailapeliryhmä

Syyskauden ensimmäiset treenit 1.9. !!!

Mailapeliryhmä

Tuusulan Tenniskeskuksen suositut mailapelitreenit !

Pöytätennistä, sulkapalloa, squashia ja tennistä sunnuntaisin:

Treenit ovat kaikille avoimet.

sunnuntai 15:00-18:00.

Monipuolisesta pelaajaringistä löytyy kaikille sopivaa peliseuraa vasta-alkajista aina racketlonin maajoukkuepelaajiin ja eri lajien erikoisosaajiin saakka. Kaikki mailapeleistä innostuneet ovat tervetulleita mukaan taitotasosta riippumatta!

Kolmen tunnin aikana mahdollisuus joko rankkaan hikitreeniin tai vain mukavaan pelailuun hyvässä seurassa oman innostuksen ja kunnon mukaan. Tarjolla myös alkeisopastusta, lajivalmennusta ja tarvittaessa lainamailoja.

Yhden treenikerran hinta 20€,

Junnut 13-17  10€

Alle 13 vuotiaat vanhemman seurassa 5€

HUOM! Ennakkoilmoittautuminen vuoroille on pakollista, jotta saamme varattua sopivan määrän kenttiä. Ilmoittautuminen sunnuntain treeniin viimeistään tiistaina.

Ilmoittautuminen:

Nimenhuudossa http://racketlontuusula.nimenhuuto.com tai

WhatsApp-ryhmässä ("RACKETLON Tuusula").

Ellet ole vielä WhatsApp-ryhmässä ja haluat mukaan, lähetä puhelinnumerosi yhteyshenkilölle. Ensimmäiset tapahtumat on jo julkaistu, siis ilmoittautumisia kehiin!

Osallistujien maksimimäärä on 16 pelaajaa per vuoro.

Lisätietoa:

Jukka "Juki" Julin (ttcboom@kolumbus.fi, 040 7716050).