Mailapelikarnevaalit 27.4.2024 RAPORTTI

Mailapelikarnevaalit 27.4. lauantai

Kurkelan koulu

 

Tämän vuoden karnevaaliohjelman lajivalikoimassa olivat pöytätennis ja pickleball. Molemmissa lajeissa ratkottiin Keravan mestaruudet. Pickleball pelattiin nelinpelinä. Pingis sekä kaksin- että nelinpelinä.

 

Pöytätennis

 

Pingiksen osalta yleisen kilpaluokan kaksinpeli ei tarjonnut isoja yllätyksiä. Boomin edustusjoukkueen pelaajat ottivat palkintosijat järjestyksessä Ville Julin, Mikael Aikio ja Jukka Julin. Ville palasi Keravan mestariksi vuoden tauon jälkeen menettämättä erääkään.

Kilpaluokan nelinpeli meni myös ennakkokaavailujen mukaisesti. Kaksinpelin finalistien pelattua parina luokkavoitto oli odotettu. Toiseksi serkukset Jukka ja Marko Julin. Pronssimitalit lätkäistiin parille Sami Lithenius / Mikko Nissinen.

Kuntoluokan kaksinpelimestaruudesta käytiin mielenkiintoinen taisto. Etu- ja jälkikäteen todettiin pelaajien olevan todella tasaisia. Alkupoolien jälkeen neljä pelaajaa selviytyi semifinaaleihin. Kaveruksista Ilmari Rotola-Pukkila selvitti tiensä finaaliin, vaikka Miko Larkko laittoikin tiukasti hanttiin.  Toisesta semistä selviytyi Ilkka Miettinen finaaliin Jussi Rankin kustannuksella. Nuoruus oli valttia finaalissa.  Ilkan urhoollisesta rimpuilusta huolimatta mestaruus Ilmarille eräluvuin 3-1. Pronssiottelussa taas pärjättiin kokemuksella. Jussi Ranki saavutti mestaruuskilpailujen pronssisen mitalin kukistamalla Mikon eräluvuin 3-2.

Kuntoluokan nelinpelissä pelattiin yhdessä poolissa viiden parin voimin. Kolme paria päätyi samaan voittomäärään ja eräsuhteiden perusteella mestareiksi Tomi Laakso/Jussi Ranki.  Hopeaa Markku Ojala/Victor Lazcano ja pronssia äitipoika yhdistelmälle Sari ja Jaakko Nissinen.

Koululaisten (1.-2. luokat) finaalissa Emil Peltonen kukisti Taisto Rahkosen ja saavutti ensimmäisen Keravan mestaruutensa ehkä monista.

 

Pickleball

Kaupunginmestaruudesta kamppaili ilahduttavasti 8 paria. Ensimmäisen kierroksen jättiyllätys koettiin parin Riiheläinen/Valtonen kukistaessa ”pingisparin” Ville Julin/Mikael Aikio. Kokemuksessa taisi olla + 50 vuotta voittajaparin eduksi ja kolmekymppiset ”junnut” saivatkin kyytiä 2-0. Finaali osoitti pickleballin olevan muutakin kuin rauhallista naputtelua. Jarkko Peltonen / Marko Andersson urakoivat paita märkänä kolme erää ja ottivat mestaruuden viihdyttävän pelin jälkeen. Hopeaa parille Lithenius/Nissinen ja pronssia serkuksille Jukka ja Marko Julin. Kahdelle parille siis mitaleita molemmista nelinpelilajeista.

Harrastesarjakin pelattiin ja voittajiksi selviytyivät kaikki osallistujat! Pelipareja vaihdettiin lennosta ja kyseessä oli enemmänkin tutustuminen lajiin kuin varsinainen kilpailu. Pisteitäkin laskettiin mutta eipä niitä kaikkia muistettu merkitä mihinkään. Palkintomitalit siirtyvät ensi vuodelle.

Mailapelikarnevaalit olivat jälleen onnistunut kauden päätöstapahtuma. Kahvit, keksit ja mehu menivät miltei kaikki (kukaan ei ollut muistanut mokkapaloja) Kiitokset osallistujille sekä osallistumisesta että salitalkoiden ripeydestä ”molempiin suuntiin.” Erityiskiitos Siljalle yleisjärjestelyistä ja varahenkilöitymisestä. Ensi vuonna taas uudestaan tutulla sloganilla -rennosti vaikka väkisin-  

t. juki

 

Tulokset

Pöytätennis

Kilpasarja:

 1. Ville Julin
 2. Mikael Aikio
 3. Jukka Julin
 4. Sami Lithenius
 5. Marko Julin
 6. Jaakko Nissinen

Kuntosarja

 1. Ilmari Rotola-Pukkila
 2. Ilkka Miettinen
 3. Jussi Ranki
 4. Miko Larkko
 5. Victor Lazcano
 6. Jarkko Peltonen
 7. Markku Ojala
 8. Tomi Laakso
 9. Harri Hägg
 10. Sari Nissinen
 11. Dan Haataja
 12. Emil Peltonen

Nelinpeli, kilpa

 1. Mikael Aikio, Ville Julin
 2. Jukka Julin, Marko Julin
 3. Sami Lithenius, Mikko Nissinen
 4. Ilmari Rotola-Pukkila, Miko Larkko

 

Nelinpeli, kunto

 1. Tomi Laakso/Jussi Ranki
 2. Markku Ojala/Victor Lazcano
 3. Sari Nissinen/Jaakko Nissinen
 4. Han Haataja / Ilkka Miettinen
 5. Harri Hägg / Emil Peltonen

Pickleball

 1. Jarkko Peltonen / Marko Andersson
 2. Sami Lithenius / Mikko Nissinen
 3. Jukka Julin / Marko Julin
 4. Juha Riiheläinen / Mauri Valtonen
 5. Mikael Aikio / Ville Julin
 6. Ari Närhi / Seppo Jormanainen
 7. Dan Haataja / Ilkka Miettinen
 8. Miko Larkko / Ilmari Rotola-Pukkila