Toiminta

TTC Boom tarjoaa mahdollisuuden mailapeleihin kaikenikäisille ja tasoisille pelaajille. Ryhmiin voi liittyä kesken kauden ja jäsenyysvaihtoehtoja on lapsille, aikuisille ja perheille:

Pöytätennis

Seuralla järjestää lasten mailapelikerhoja, juniorivalmennusta ja aikuisten toimintaa. Perusidea on kaikille harrastusmahdollisuuden tarjoaminen omista lähtökohdistaan. Harjoituksissa voi käydä omien tavoitteiden ja vaikka elämäntilanteen mukaan. Kaikille myös pyritään löytämään sopivan tasoista peliseuraa.

Racketlon

Racketlon on neljästä mailapelistä (pöytätennis, sulkapallo, squash, tennis) koostuva vauhdikas ja monipuolinen urheilulaji. Lajit pelataan mainitussa järjestyksessä ja yhteistulos ratkaisee voittajan.

Sunnuntaisin kaikille avoimet harjoitukset Tuusulan tenniskeskuksessa. Vakiovuorojen lisäksi seuran jäsenille on "nimenhuuto-palvelu" mistä voi löytää pelikaverin vaikka irtovuorolle tennistä pelaamaan.

Osallistumme kilpailu- ja sarjatoimintaan, järjestämme itse kilpailuja, leirejä, tapahtumia, pelireissuja ja paljon muutakin. Lapsille ja nuorille on omat harjoitusaikansa joiden lisäksi seuran yleisvuoroilla pelaavat kaikenikäiset ja -tasoiset yhdessä.

Joitain esimerkkejä seuran toiminnasta vuosien varrelta:

Pingis

•  Lajiesittelyjä kouluilla yli 2000:lle oppilaalle
  •  Pingiskerhot kouluilla
  •  Aikuisten pingiskurssit
  •  Kilpailut Kerava Areenassa
  •  2007-08 kausi mestarussarjassa

Racketlon

•  Leirit lapsille (Tuusula, Turku)
  •  Kilpailujen järjestäminen Tuusulassa
  •  Racketlon harjoitusvuorot
  •  Maajoukkueleiri Keravalla
  •  Osalajien vakiovuorot

Lapset ja nuoret

•  Yleisliikunta- ja pingiskerhoja eri kouluilla, Kurkela, Ahjo, Lapila, Kilta, Savio
  •  Erilaiset projektit kaupungin kanssa, liikkari, pienin askelin yms.
  •  Junioriryhmät ja valmennus
  •  Perhepingistapahtumat